RU UA
050 900 88 96
0
0 ₴
祁門紅茶

Кімун

Ци Мень Хун Ча (Червоний чай з Ци Мень)
400 ₴
560 ₴
Замовити швидко
В наявності
Артикул: JK-0100-80
Доставка і оплата
  • Нова пошта (Україна)
    від 45 ₴
  • Нова пошта (Київ)
    від 33 ₴
  • Самовивіз (Київ)
    пн-нд 10:00 - 19:00
  • Кур'єром (Київ)
    пн-нд 10:00 - 20:00
    100 ₴
докладніше в розділі оплата і доставка
Оплата
  • Безготівкова оплата
    Ми не є платником ПДВ
  • Готівкою кур`єру
    При замовленні послуги адресної доставки можна оплатити замовлення онлайн або розрахуватися з кур'єром
  • Накладений платіж (післяплата)
  • Оплата
    карткою
    Банківськими картами Visa або MasterCard * запит реквізитів у менеджера
Візитка чаю
Аньхой
РЕГІОН
Аньхой
  • Збір
    2021 рік
  • Тип
    Червоний чай / 红茶 / Хун ча
Король червоного чаю, улюбленець британської королівської сім'ї, який в Китаї дарують високопоставленим гостям. Ми довго порівнювали, вибирали і нарешті знайшли кращий Кімун – вищий сорт, цільні чаїнки, міцний, тонізуючий та зігріваючий!
Історія чаю

Ци Мень Хун Ча – червоний чай, європейці називають такі сорти чорними. Він з'явився у 1875 році і за кілька років став улюбленцем англійців. Найчастіше Кімун в Китаї підносять високопоставленим гостям, наприклад, у 1982 році його отримала в подарунок Маргарет Тетчер.

У 1915 цей сорт став призером Панамо-Тихоокеанської міжнародної виставки і удостоївся титулу «Король червоного чаю».

Традиційно Кімун виготовляють в південній провінції Аньхой, повіт Ці Мень. Для обробки використовують пагони з брунькою і трьома ніжними листками. Сировину підсушують, скручують, після ферментації обсмажують на відкритому вогні, сортують і обсмажують повторно. Іноді Ци Мень Хун Ча злегка подрібнюють, щоб при заварюванні він швидше розкривався і настій був максимально міцним.

Колір, смак і аромат

Цей сорт підходить для заварювання протоками і настоюванням. Не дивно, що охочих купити Кимун особливо багато серед європейців. Його можна пити з сирами, м'ясними закусками і солодощами.

Чай має насичений бурштиновий відтінок і чудовий смак з медовими, винними, фруктовими і квітковими нотками.

Корисні властивості

Зігріває, бадьорить, позбавляє від поганого настрою, знімає втому і захищає від застуд у прохолодні дні. Кращий червоний чай для осінньо-зимового періоду.

Дуже корисний для здоров'я:

  • Зміцнює імунітет.
  • Виводить токсини і шлаки.
  • Нормалізує травлення.
  • Допомагає уникнути серцево-судинних захворювань.
  • Активізує кровообіг мозку.
  • Покращує працездатність, пам'ять і концентрацію.
  • Допомагає позбутися наслідки стресів, фізичного та емоційної перевтоми.
  • Завдяки активізації спалювання жирів допомагає схуднути.
Рекомендація

Китайський червоний чай можна заварювати протоками або європейським методом – настоюванням. Але не залишайте його в заварнику надовго, інакше почне гірчити.  Спробуйте пити без цукру, як роблять в Піднебесній. Такі сорти відмінно поєднуються з м'ясними закусками, сирами і десертами.

Як заварювати
Міжнародний метод заварювання
Час:
2-3 хв
К-сть заварки:
5 г
Вода:
500 мл
ТЕМПЕРАТУРА:
95 ̊
К-сть заварювань:
2
Китайський метод заварювання
Час:
10", 15", 20", 35", 55"
К-сть заварки:
5-7 г
Вода:
150-200 мл
ТЕМПЕРАТУРА:
90 ̊
К-сть заварювань:
5-7
Відгуки чаєманів
Оцініть товар
Додати відгук
Упаковка і зберігання
Упаковка и хранение
Поставляємо чай в запаяній вакуумній упаковці зберігаючи аромат чаю.
Упаковка и хранение
Защіпка для зберігання чаю після розпакування
Упаковка и хранение
В кожному замовленні приємний подарунок від нас
Після розкриття упаковки можна зберігати при кімнатній температурі. Зберігайте в сухому місці і по можливості в закритій ємності. Використовуйте нашу защіпку)
Розсилаю 100% чайну любов
Дозволити повідомлення в Faсebook месенджер
  • Лише оригінал з плантацій Китаю
    Лише оригінал з плантацій Китаю
  • Зберігаємо за технологією, зберігаючи смак
    Зберігаємо за технологією, зберігаючи смак
  • Кожна позиція відібрана з любов'ю
    Кожна позиція відібрана з любов'ю
  • Швидко-швидко доставляємо
    Швидко-швидко доставляємо
Вгору