|
Шу пуер – натуральний чай, для якого не використовують штучні ароматизатори. Але іноді додають натуральні компоненти, наприклад, бутони жасмину або рис.
На фінальному етапі обробки Шу пуер змішують із рисом і пресують у млинці, цеглини, міні-точи. Попередньо рис обсмажують, щоби посилити пікантні нотки.
У чаю коньячний настій та чистий аромат з нотками свіжообсмаженого попкорну – відтінок, який з'явився завдяки додаванню рису. У смаку акорди деревної кори, волоського горіха, чорносливу.
Шу з рисом підійде як новачкові для знайомства з пуером, так і досвідченому чаєману – для різноманітності смакових вражень.
Одна порція пресованого чорного пуеру розрахована на одне заварювання протоками. Насиченість настою можна регулювати, скорочуючи або продовжуючи час витримки.
Рекомендуємо купити Шу пуер з рисом, якщо любите чаї, що бадьорять.
Допомагає зосередитися, упорядковує думки та покращує настрій. Корисний при стресах, регулярній перевтомі. Знімає головний біль.
Чай зміцнює імунітет, серцево-судинну систему.
Замовити Шу пуер з рисом можна поштучно.
Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!