Шу пуер Хайвань (Haiwan Lao Tong Zhi)
- дешевий
- дорогі
- популярний
- акції
- новинки
- хіти
- Вид "пуер"1
- Шу Пуер (чорний)
- Шен Пуер (зелений)+4
-
- Підбірки
- Кращий з кращих1
- Форма
- Млинець4
- Точа (гнездо)1
- Порційний1
- Вік чаю
- до 3-х років1
- 11-20 років5
- Бренд1
- TheTea+51
- Менхай (Menghai)+56
- Менхай Да І (Menghai Da Yi)+37
- Менку (Mengku)+11
- Лі Мін (Li Ming)+3
- Лун Шен (Long Sheng)+4
- І Пін Тан (Yipin Tang)+3
- Сягуань (Xiaguan)+14
- Сінхай (Xinghai Tea Factory)+9
- Сінь І Хао (Xin Yi Hao)+4
- Ту Лінь (Tu Lin)+10
- Тун Цін Хао (Tong Qing Hao)+4
- Фухай (Fu Hai)+3
- Хайвань (Haiwan Lao Tong Zhi)
- Чень Шен Хао (Chen Sheng Hao)+3
- Чанг Tай (Chang Tai)+2
- Юнь Хай (Yun Khay)+5
- Не Цюнь Хао+1
- CNNP+12
- Sunriver Tea+4
- YunHong Tea+5
- Країна
- Китай3
- Регіон
- Юньнань5
- Смаковий профіль
- Класичний1
- Витриманий1
- Місто
Шу Пуер (чорний) Хайвань (Haiwan Lao Tong Zhi)
Чайна фабрика Haiwan Tea Industry спеціалізується на створенні пуерів. Спочатку це були Шени. Потім на ринку з'явився Шу пуер Хайвань, який вже понад 25 років залишається фаворитом мільйонів чаєманів.
Шу пуер Хайвань: особливості та знамениті рецепти
Легендарна торгова марка фабрики Хайвань – Лао Тун Чжи або Старий Товариш (Lao Tong Zhi, 老 同志). Якщо захочете купити чорний пуер цього виробника, легко впізнаєте його по логотипу з трьома соняшниками на обгортці.
Це одна з найвідоміших марок в Китаї, яка завоювала величезну кількість нагород. Наприклад, у 2006 році за підсумками Конференції безпеки харчових продуктів її визнали кращою подарунковою продукцією. Незабаром після цього Лао Тун Чжи опинився в десятці кращих виробників пуеру.
Чому Шу пуер Хайвань завоював популярність і впевнено конкурує з чаями Менхайської фабрики? Причин кілька:
- Біля витоків виробництва стоїть чайний технолог Чжоу Бін Лян, який до цього майже 30 років працював на чайному заводі Менхай. І навіть брав участь у створенні технології прискореної ферментації Шу пуеру. Свої напрацювання він приніс на фабрику Хайвань, Шу пуер від цього значно виграв – з'явилися легендарні купажі.
- Для виготовлення чаю використовують сировину, вирощену на власних плантаціях півдня Сишуаньбанни. Зони зростання розділили так, щоб умови вирощування відрізнялися. Завдяки цьому отримують сировину, яку можна змішувати у брендових купажах для глибини смаку. Деяким деревам в садах фабрики близько 800 років.
- Екологічна чистота сировини – ще одна особливість чаїв Хайвань, Шу пуер фабрики відповідає найсуворішим критеріям якості та безпеки. Це підтвердили 277 тестів японського центру дослідження харчових продуктів. При цьому ціна пуеру залишається доступною.
- Близько 70% продукції фабрики відправляють на експорт, Україна вже полюбила знамениті рецепти цього бренду. Класична форма пуерів – млинці і цеглини, рідше зустрічаються точі. Упаковка Шу пуерів оформлена у червоно-коричневих тонах, для обгортки Шенів використовують зелений колір.
Популярні рецепти Хайвань, які ми також привозимо до Києва: 7572 (визнана класика), 9978 (чудовий альтернативний рецепт), 9988, 7978 та інші. Перші цифри коду вказують на рік рецепта, третя – на сортність сировини, остання завжди 8, це цифра фабрики.
У чорних пуерів Lao Tong Zhi гармонійний смак з нотами лісових горіхів, сонячного лісу, чорносливу і затишним вершковим відтінком. Прекрасний чай для щоденних чаювань, а також знайомства з Шу і китайськими чаями в цілому.
5
2