Пуер Хайвань (Haiwan Lao Tong Zhi)
- дешевий
- дорогі
- популярний
- акції
- новинки
- хіти
- Вид "пуер"
- Підбірки
- Кращий з кращих1
- Форма
- Млинець6
- Розсипний1
- Цегла1
- Точа (гнездо)1
- Порційний1
- Вік чаю
- до 3-х років2
- 4-5 років1
- 6-10 років2
- 11-20 років5
- Бренд1
- TheTea+104
- Менхай (Menghai)+59
- Менхай Да І (Menghai Da Yi)+46
- Менку (Mengku)+22
- Лі Мін (Li Ming)+5
- Лун Шен (Long Sheng)+5
- І Пін Тан (Yipin Tang)+7
- Сягуань (Xiaguan)+45
- Сінхай (Xinghai Tea Factory)+15
- Сінь І Хао (Xin Yi Hao)+5
- Пy Вень (Pu Wen)+3
- Ту Лінь (Tu Lin)+12
- Тун Цін Хао (Tong Qing Hao)+9
- Фухай (Fu Hai)+3
- Хайвань (Haiwan Lao Tong Zhi)
- Чень Шен Хао (Chen Sheng Hao)+8
- Чанг Tай (Chang Tai)+8
- Юнь Хай (Yun Khay)+7
- CNNP+17
- Sunriver Tea+5
- YunHong Tea+5
- Країна
- Китай6
- Регіон
- Юньнань9
- Смаковий профіль
- Класичний2
- Витриманий2
- Місто
Чайна фабрика Хайвань
Пуери чайної фабрики Хайвань (Yunnan Haiwan Tea Co., Ltd.) легко впізнати за логотипом з трьома соняшниками на упаковці. З 1999 року завод випускає Шу і Шени під слоганом «чай для всього світу».
Купажі бренду радують смаком і якістю, при цьому купити пуер Хайвань можна відносно недорого, хоча з кожним роком ціна брендових чаїв зростає.
Історія фабрики Хайвань
Виробництво Хайвань знаходиться в Аньніні (недалеко від Куньміна). Його засновником став знаменитий майстер Чжоу Бін Лян. До цього він 30 років працював на заводі Менхай, де брав участь у створенні технології штучного зістаріння Шу пуеру і легендарних рецептів.
- Фабрика виготовляє пуери з сировини власних плантацій, у її розпорядженні близько 50 тисяч квадратних метрів чайних лісів в горах Юньшоу, на півдні Сишуаньбанни.
- Для розвитку мануфактури Чжоу Бін Лян розробив цілу стратегію. Територію розділили на кілька блоків. Кожен розмістили в горах так, щоб відрізнялися не тільки умови вирощування сировини, а й метод збору.
- У гірських селах Паша і Айні Юшо (найвідоміші території вирощування сировини для пуерів Хайвань) збереглися старі, майже 800-річні дерева. Листя для чаю заготовляють місцеві жителі, які займаються цим багато століть. Щороку вони відправляють на фабрику близько тисячі тон добірного, екологічно чистого мао ча.
Стару заводську будівля у 2006 році замінили новою. Тут співробітники основного штату, їх близько 150, обробляють мао ча. Для Шу і Шена виділили два окремих крила фабрики. Сировину сортують по класу, ретельно перевіряють і перетворюють на відмінний пуер Хайвань, використовуючи рецепти легендарного Чжоу Бін Ляна.
Асортимент чайної фабрики
За кілька років бренд Хайвань з нікому невідомого виробництва перетворився на великого конкурента Менхайської чайної фабрики. Щороку мануфактура випускає близько 1600 тон готового чаю.
Спочатку пуери маркували за принципом Менхай, але у 2000-х впровадили власну брендову нумерацію. Шу і Шен пуери Хайвань користуються величезним попитом на чайному ринку Китаю і за кордоном. Україна не виняток, в нашій країні у цих купажів тисячі шанувальників. Близько 70% продукції відправляють на експорт в Японію, США і Європу.
Якість пуерів фабрики підтверджена декількома сертифікатами, включаючи HACCP, BIO (органік, АА-рівень) і NOP. У 2008 чаї бренду отримали право на маркування у якості халяльної продукції (Halal). Вони пройшли навіть найсуворішу японську сертифікацію JAS.
Хайвань випускає чаї під декількома марками: GuiZhiXian, LaoTongZhi (Давній товариш, найзнаменитіша марка фабрики), QienFu і Jiajia. Ми привозимо до Києва пуери заводу у млинцях, цеглинах і точах. Новинка фабрики і унікальний продукт для китайського чайного ринку - чай з елітної сировини в пакетиках, скручених вручну.