|
Класичний гуандунський улун Я Ши Сян обробили за технологією виготовлення Те Гуань Інь Цин Сян з помірною ферментацією. Так отримали чудовий Чоу Ши Я Ши Сян Дань Цун. «Чоу Ши» в назві вказує на те, що з чаю навмисно «виймали вологу» тривалим прогріванням при невисоких температурах.
Чай з елітної сировини: соковитий, освіжаючий і неймовірно ароматний. Витончені чаїнки-джгутики з дзвоном падають на дно гайвані, красиво розкриваються при заварюванні, множать задоволення від чайної церемонії на 200%.
Аромат Качиного Посліду (Аромат Качиних Фекалій) - незвичайна назва, яку, згідно з переказами, вибрав чаєвод з Удуну. Новий сорт улуна вийшов настільки винятковим, що селянин побоювався посягань і спробував приховати скарб оригінальним ім'ям.
Для виготовлення використовують сировину куща Да УЄ Дань Цун (Великий Темний Лист). Він росте на колишньому вулкані Удун, де ґрунт відрізняється унікальним складом. Іноді улун називають більш милозвучно - Дао Хуа Сян (Аромат Квітки Рісу).
Аромат улуна в сухому вигляді яскравий, витончений, із запашною ягідною та квітково-пряною ноткою.
Чистий і прозорий настій горіхового відтінку з об'ємним, соковитим, оксамитовим смаком. У ньому відтінки спецій і деревної смоли, легка ягідна кислинка, фруктова нектарність, освіжаючий евкаліптовий холодок і медові відгомони післясмаку.
Улун церемоніального рівня. Освіжає сили і сприйняття, надихає, бадьорить. Має медитативний ефект, пийте Чоу Ши Я Ши Сянь Дань Цун без поспіху і відчуєте приємну ейфорію.
Корисний для здоров'я:
У кожного різновида Фен Хуан Дянь Цуна особливий аромат, тому сорти ніколи не змішують. Їх цікаво пробувати, порівнювати і збирати скарбничку вражень. Заварюйте цей чай за правилами улуна, протоками. Пити з цукром не рекомендуємо, зіпсуєте диво.