|
Назва звучить як Одинокі кущі. Якщо ви ще не пробували Дань Цуни, почніть з еталона. Цей чай з провінції Гуандун - класика. Довгі і злегка скручені листочки жовто-коричневого відтінку пережили глибоке прожарювання, але не встигли покритися кіркою.
В ароматі легка фруктовість і солодкість, трохи прянощі, ледь помітна ягідна кислинка. У чаю рівний смак, який важко сплутати з іншим сортом. Від протоки до протоки він змінюється, але залишається гармонійним і рівним.
У Дун Бай Є Дань Цун чудово підходить для чайних церемоній і дружніх посиденьок, якщо плануєте пригостити близьких по-справжньому особливим сортом.
Має тонізуючий ефект і піднімає настрій. Завдяки високій концентрації каротиноїдів корисний для зору. Знімає напругу і втому.
У кожного різновида Фен Хуан Дянь Цуна особливий аромат, тому сорти ніколи не змішують. Їх цікаво пробувати, порівнювати і збирати скарбничку вражень. Заварюйте цей чай за правилами улуна, протоками. Пити з цукром не рекомендуємо, зіпсуєте диво.