|
Мінцзянь Улун названий на честь району, де традиційно виготовляється. Вирощування і виробництво контролює державна Тайванська Станція по вивченню і поширенню чаю.
Для цього Gaba-чаю характерна більш тривала стадія знаходження флешей у вакуумі, без доступу кисню він проводить цілих 30 годин. Майстер періодично відкриває контейнер і перемішує вміст, щоб ферментація була ідеальною. В іншому все традиційно: підв'ялювання, сушка, скручування, прожарювання і фасування.
Бурштиновий настій Мінцзянь улуна пахне ненав'язливо і приємно, відчуваються запашні акорди сушених яблук з пряними переливами. Смак м'який, обволікаючий, з тривалим звучанням післясмаку.
Взимку зігріє, влітку чудово пити в охолодженому вигляді.
Про користь габаронов можна розповідати нескінченно і бірюзовий Габа-чай Мінцзянь не виняток.
GABA – унікальний улун з підвищеним вмістом гамма-аміномасляної кислоти. Пийте його для бадьорості та настрою, щоб зміцнити пам'ять і здоров'я. Заварюйте якісною питною водою у прогрітому посуді. Першу протоку не п'ють, на наступних поступово збільшуйте час витримки.