|
Органічний Червоний Алішань, як і інші знамениті габа-чаї, вирощується на Тайвані, в заповідній гірській місцевості. На висоті понад тисячу метрів над рівнем моря, де немає міського смогу. Зібрані флеші підв’ялюють, після ферментації скручують і поміщають в контейнери з вакуумом. Наступні 10 годин Габарон-ча Червоний Алішань проводить без доступу кисню, завдяки чому активізується вироблення ГАМК. Потім його прожарюють і фасують.
Заваріть високогірний чорний Gaba-чай Алішань в прозорому посуді і отримаєте задоволення від повільного танцю розкриваються листочків.
Червоний Габарон-чай пахне свіжістю з легкими цитрусовими нотками. Смак м'який і насичений, теплий і затишний. Залишає приємні кисло-солодкі відгомони.
Якщо подружитеся зі смачним Чорним Габа-чаєм Алішань, поступово помітите, що покращився настрій, з'явилися сили, налагодився сон, загострилася концентрація і пам'ять.
Гіпертонікам высокогірный червоний Gaba-чай Алішань допомагає безпечно знизити тиск, а людям, які стежать за фігурою, позбутися зайвих кілограмів.
Такоє рекомендуємо купити Червоний Алішань Габа-чай для нормалізації кровообігу мозку та роботи серця, крім того, він очищує та зміцнює судини.
GABA – унікальний улун з підвищеним вмістом гамма-аміномасляної кислоти. Пийте його для бадьорості та настрою, щоб зміцнити пам'ять і здоров'я. Заварюйте якісною питною водою у прогрітому посуді. Першу протоку не п'ють, на наступних поступово збільшуйте час витримки.