|
Якщо організму не вистачає гамма-аміномасляної кислоти, погіршується настрій, відчувається тривожність, підводить пам'ять, складно сконцентруватися. В результаті експериментів японські фахівці отримали особливий чай. Насичений цінною кислотою, натуральний і смачний. Ця група сортів отримала назву чаї Gaba. Габа-чай Уї Шань – один з них. Тайванський улун еталонної якості.
Сировину збирають в горах Алішань, на висоті близько 1200 метрів над рівнем моря. Завдяки контролю з боку державної Станції з вивчення і поширення чаю сади залишаються в максимально натуральному вигляді, без хімічних добрив.
Підроблені габарони просто збризкують розчином з вмістом кислоти, це простіше і дешевше. Справжні, як цей, в процесі виготовлення на кілька годин поміщають в анаеробні умови, без доступу кисню, його заміняють азотом. Якраз в цей період в чаї утворюється натуральна гамма-аміномасляна кислота, яка засвоюється організмом людини в рази краще, ніж лікарські препарати.
У готового улуна класичний золотисто-бурштиновий колір. Глибина відтінку залежить від ступеня витримки.
Смак легкий і ніжний, зі свіжістю зеленого яблука або білого вина, затишними нотками карамельки та відгомонами лугових трав. Чаювання залишає солодкість, без терпкості.
GABA – унікальний улун з підвищеним вмістом гамма-аміномасляної кислоти. Пийте його для бадьорості та настрою, щоб зміцнити пам'ять і здоров'я. Заварюйте якісною питною водою у прогрітому посуді. Першу протоку не п'ють, на наступних поступово збільшуйте час витримки.