|
Мей Гуй Габа – якісний тайванський габа-улун з додаванням натуральних бутонів троянди. Виготовлений із добірної сировини садів гори Алішань, зібраної на висоті близько 1000 метрів над рівнем моря.
При обробці чаю використовували технологію вакуумної ферментації, витримували його в камері без доступу кисню не менше 12 годин. Завдяки цьому у сировині збільшилася кількість гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК). Ця речовина – натуральний нейромедіатор, необхідний для нормальної роботи мозку та нервової системи.
На відміну від лікарських препаратів, ГАМК із чаю повністю засвоюється організмом, діє дбайливо та безпечно. Чудовий засіб для перезавантаження та внутрішньої рівноваги. Додавання троянди робить улун особливо красивим – рекомендуємо заварювати у прозорому посуді.
У чаю помірна прожарка. Чаїнки сферичного скручування нагадують тугі намистини, при заварюванні розкриваються цілісним м'ясистим листям.
У Мей Гуй Габа інтенсивний теплий аромат з нотами прянощів і запашної троянди. Настій чистий, прозорий, відтінку лугового меду.
У смаку пряно-квіткові, бісквітні, ягідні, дерев'яні тони. Соковитий, багатогранний, маслянистий улун із витонченою фруктовою кислинкою та чудовими обертонами суцвіть троянди.
Заварюйте протоками, поступово збільшуючи час витримки. Цікаво змінює букет у міру остигання настою. Залишає шовковистий післясмак.
Мей Гуй Габа чудово освіжає, наповнює затишком, допомагає позбутися дратівливості, сонливості. Завдяки високій концентрації ГАМК чай нормалізує роботу нервової системи, покращує кровообіг мозку, пам'ять, концентрацію.
Габа-улун з додаванням бутонів троянди знімає втому і напругу, створює романтичну атмосферу, має унікальну здатність відновлювати емоційний фон. Ідеальний вибір для чаювання вечорами, у вихідні дні, коли нікуди не потрібно поспішати.
Має загальнозміцнюючий вплив на організм:
Для знайомства з ароматним GABA-чаєм пропонуємо купити Мей Гуй Габа на вагу потрібним об'ємом. Замовляйте з доставкою по Україні, влаштовуйте красиві чаювання, зміцнюйте здоров'я.
Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!