|
Зовні цей габа-чай схожий на тайванські улуни сферичної скрутки. Сировину збирають в районі гори Алішань і обробляють за спеціальною технологією. На одному з етапів чай залишають у вакуумі, без доступу повітря.
Приблизно за 30 годин ізоляції без кисню в листі виробляється найцінніше органічне з'єднання – гамма-аміномасляна кислота (ГАМК). У такій концентрації її немає в жодному іншому продукті. Прогрів робить аромат чаю яскравим, а настій особливо насиченим.
Напій бурштинового відтінку з багатим букетом аромату. У ньому помірна солодкість, теплий мед, нотки запашних суцвіть. М'який смак приємно здивує бархатистими відтінками манго. Залишає довгий затишний післясмак з відгомонами квіткової мелодії.
Корисних властивостей у габа-чаю настільки багато, що їх все ще вивчають фахівці. Дослідження тривають майже 20 років. За цей час доведено, що це ідеальний напій для людей, які піклуються про здоров'я. При всьому різноманітті плюсів у нього немає жодного побічного ефекту.
Бірюзовий Алішань піднімає настрій, покращує кровообіг мозку, концентрацію і пам'ять, знімає стреси і тривожність. Нормалізує сон, прискорює обмінні процеси, зміцнює судини. Для людей, які страждають від підвищеного тиску, це безпечні, смачні та ефективні ліки.
GABA – унікальний улун з підвищеним вмістом гамма-аміномасляної кислоти. Пийте його для бадьорості та настрою, щоб зміцнити пам'ять і здоров'я. Заварюйте якісною питною водою у прогрітому посуді. Першу протоку не п'ють, на наступних поступово збільшуйте час витримки.