|
Перші Gaba-чаї з'явилися в Японії. Потім технологію освоїли на Тайвані, материковому Китаї і навіть в Таїланді. Але до сих пір саме тайванські габарони зберігають славу бездоганно якісних і корисних.
Бурштиновий Габа родом з Тайваню. Габарон-чай вирощений в горах Алішань, де плантації знаходяться на висоті 1200 метрів над рівнем моря. Сади контролює державна Станція по вивченню і поширенню чаю. Тому якість сировини залишається еталонню.
Високогірний Gaba-чай або Алішань улун, як ще називають чаї Габа, – досягнення наукових досліджень. У природі лише кілька рідкісних продуктів, які містять натуральну гамма-аміномасляну кислоту (GABA). Фахівці поставили собі за мету створити чай, в якому її концентрація буде оптимальною. Після багаторічних дослідів у 1987 році японці винайшли унікальний метод. На одному з етапів виготовлення Габа-чай Алишань Улун залишають без доступу кисню, в оточенні азоту. Під його впливом в чаї утворюється цінна кислота GABA.
Червоний Улун Алішань унікальний в плані властивостей. Але за кольором настою – класичний улун. Прозорий, бурштиновий, з легким смаком.
Пахне медом, карамеллю і стиглими абрикосами. Відчувається кислинка, густа присутність трав, холодок приємного льодяника. Післясмак зберігається протяжною солодкістю.
Якщо ви цінуєте своє здоров'я і страждаєте від підвищеного тиску, вживайте Габарон-ча Червоний Улун Алішань без фанатизму, але регулярно.
Нерідко люди відчувають напади тривожності, дратівливість, впадають в депресії, страждають від безсоння, насилу концентруються, помічають, що погіршується пам'ять. Однією з причин подібних порушень є дефіцит гамма-аміномасляної кислоти. Існують лікарські препарати, але організм засвоює їх неповноцінно. Зате охоче черпає речовини з Gaba-чаю. Як результат:
Пропонуємо купити бірюзовий (улун) GABA-чай з доставкою по Києву та у будь-який населений пункт України.
GABA – унікальний улун з підвищеним вмістом гамма-аміномасляної кислоти. Пийте його для бадьорості та настрою, щоб зміцнити пам'ять і здоров'я. Заварюйте якісною питною водою у прогрітому посуді. Першу протоку не п'ють, на наступних поступово збільшуйте час витримки.