|
Китайці не люблять перекреслювати смак чаю цукром. Зате вишукані, натуральні і корисні добавки до чаю – будь ласка. Висушені бутони, пелюстки, листя і ягоди перетворять звичний напій в чарівне відкриття. Навіть суворі Шу пуери здаються перед цим дивом і з гарною квіткою в піалі розкриваються новими гранями.
Чайна культура в Китаї досягла таких висот, що європейці не перестають дивуватися. Тут до цього напою відносяться з повагою. Процес виготовлення – ціле мистецтво, а чаювання – ритуал для задоволення і душевної гармонії.
Можна додати пару ложок рафінованого цукру, випити на ходу і забути. Але китайці так не роблять. Штучні ароматизатори поважаючі себе майстри теж не використовують.
Щоб урізноманітнити смак, отримати цікаві відтінки, поекспериментувати з поєднаннями, пропонують натуральні добавки до чаю. Це ароматні квітки, листя і ягоди з корисними властивостями. Деякі використовують у Китаї століттями.
У Піднебесній добавки до чаю купити нескладно, але для нас важлива якість. Вибираємо з сотень варіантів і привозимо для вас краще. Збирайте за столом близьких, пробуйте, порівнюйте і ваші чаювання перетворяться на свято. Ці смаки незрівнянні!
Колись чай в Китаї вважали лікувальним напоєм. Сьогодні його п'ють для задоволення і користі. Тому ідеальні добавки до чаю повинні володіти двома талантами – надавати настою «родзинку» і оздоровлювати організм.
Популярні добавки в чай, купити які зможете у цьому розділі:
Ще використовують Анчан, женьшень, стевію, лілію, конюшину та інші добавки до чаю, купити їх варто для дегустації – незабутні емоції. Ми привозимо з Китаю найсмачніші, ароматні, корисні добавки до чаїв і продовжуємо розширювати асортимент.
Ніяких обмежень немає – експериментуйте! Найяскравіше добавки в чай розкриваються в світлих улунах, Шен пуерах і ніжних зелених чаях. Але п'ють і з Шу пуерами, темними бірюзовими і червоними сортами. Смак змінюється так, що в уже знайомий чай закохуєшся заново.
Якщо змішати добавку і чай в заварнику, отримаєте яскравий і запашний напій. Якщо кинути кілька квіток або ягід в уже заварений чай, напій в піалі заграє новими витонченими нотами. Не рекомендується використовувати добавки до чаю для молочного улуна і сортів з женьшенем. Їх аромат яскравий сам по собі, додаткові штрихи можуть стати перебором.
Головне, не перестаратися. Квіти, трави і ягоди повинні підкреслювати смак чаю, але не заглушати його. А якщо хочеться максимальної насиченості, будь-яку добавку з цього розділу можна заварювати самостійно. Наприклад, зробити розслабляючий настій з лаванди, троянди або хризантеми.
Вибирайте будь-які добавки в чай, купити їх можна порцією від 50 грамів. Оформляйте замовлення в кілька кліків, за бажанням міксуйте позиції. Ми організуємо доставку по Києву, відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України і будемо чекати відгуків – нам приємно знати вашу думку про чаювання!