Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан

Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 1
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 2
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 3
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 4
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 5
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 6
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 7
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 8
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - small image 9
Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - 1 Чай Гао Сяофей (Гірський туман) - преміальний шу пуер компанії Сягуан - 1
Новинка
    • 50 г
170 ₴
Немає в наявності
RS-2068-50
немає
Паспорт товару
Юньнань
Регіон
Юньнань
Врожай
2016 рік
Вид
Підбірки
Кращий з кращих
Вид пуеру
Шу Пуер (чорний)
Форма
Млинець
Вік чаю
4-5 років
Бренд
Сягуань (Xiaguan)
Про чай

Ароматний Шу для чаювань «хочу міцніше». З ним можна не церемонитися, заварювати проливами або варінням, настоювати до нафтового кольору, пити для активності і гарного настрою.


Історія чаю

У млинці щільно спресовані листя і руді бруньки чайних дерев Гу Шу (古树) з округа Сишуаньбаньна. Це старі чайні сади на висоті понад 1500 метрів над рівнем моря.

Найчистіша екологія, добірна сировина столітніх дерев і уважна обробка – завдяки цьому в чаї відчувається енергія Ча Ци (茶 氣), а смак виходить гармонійним і приємним.

Властивості чаю

Чудовий чай на кожен день, щоб підтримувати бадьорість. Стимулює фізичну і розумову активність, покращує концентрацію і працездатність. Корисний для травлення (але не можна пити на голодний шлунок), імунної системи і серця, підвищує стійкість до стресів.

Рекомендація

Шу пуер – чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!

Смак, аромат, колір

Шу пуер з глибоким зрілим ароматом. У темно-коричневому настої деревні, землисті, горіхові ноти, натяк на сухі ягоди, дубовий мох і нектарну солодкість. Залишає бархатистий післясмак з відтінками кураги і кардамону.

Для заварювання рекомендуємо подрібнити порцію пуеру в крихту. Так він буде насиченим вже на першому проливі. Навіть якщо зробити настій дуже міцним, не буде занадто гірчити – ознака якісного чаю. 

Відгуки чаєманів
Будьте-те першим, хто додав відгук