RU UA
050 900 88 96
0
0 ₴
白沙溪茶厂

Бай Ша Сі

899 ₴
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Очікується
Артикул: HC-9003
Доставка і оплата
  • Нова пошта (Україна)
    від 45 ₴
  • Нова пошта (Київ)
    від 40 ₴
  • Самовивіз (Київ)
    пн-нд 10:00 - 19:00
  • Кур'єром (Київ)
    пн-нд 10:00 - 20:00
    100 ₴
докладніше в розділі оплата і доставка
Оплата
  • Безготівкова оплата
    Ми не є платником ПДВ
  • Готівкою кур`єру
    При замовленні послуги адресної доставки можна оплатити замовлення онлайн або розрахуватися з кур'єром
  • Накладений платіж (післяплата)
  • Оплата
    карткою
    Банківськими картами Visa або MasterCard * запит реквізитів у менеджера
Візитка чаю
Хунань
РЕГІОН
Хунань
  • Збір
    2018 рік
  • Тип
    Чорний чай / 黑茶 / Хей Ча
Чорний чай еталонної якості. Потужний, мудрий, з легкою терпкістю і таким запасом енергії Ча Ци, що при першій дегустації може закрутити голову.
Історія чаю

Класичний представник чорного чаю, виготовлений майстрами фабрики Бай Ша Сі. В процесі обробки пережив стадію вологого скиртування «вл дуй»,  максимальна ферментація - 100%.

Сировиною послужило велике зріле листя з потужними живцями, які навіть після сушки на сонці, скручування і бродіння у вологих купах не втратило цілісність. Наявність гілочок - важлива умова для Хей Ча. Так при пресуванні у цеглини залишається простір для кисню і смак виходить еталонним.

Колір, смак і аромат

Густий настій з помаранчевим відтінком - візитна картка хунаньских хей ча. Яскравий аромат з деревними, винними, землистими відтінками в букеті. Насичений, об'ємний, щільний смак з довгим шлейфом солодкуватого присмаку.

 

Корисні властивості

Має потужну чайну енергію Ча Ци. Бадьорить, відновлює сили, дарує натхнення.

Китайська медицина вважає якісні чорні сорти лікарськими через унікальний склад. Вони насичені цінними сполуками чайних полісахаридів, корисних для зміцнення імунітету, вуглеводного обміну, профілактики діабету і утворення тромбів, дбайливого зниження тиску і рівня ліпідів в крові.

Рекомендація

Китайський чорний чай можна заварювати протоками або європейським методом – настоюванням. Але не залишайте його в заварнику надовго, інакше почне гірчити.  Спробуйте пити без цукру, як роблять в Піднебесній. Такі сорти відмінно поєднуються з м'ясними закусками, сирами і десертами.

 

Як заварювати
Міжнародний метод заварювання
Час:
2-3 хв
К-сть заварки:
5 г
Вода:
500 мл
ТЕМПЕРАТУРА:
95 ̊
К-сть заварювань:
2
Китайський метод заварювання
Час:
5", 10", 15", 20", 35",55"
К-сть заварки:
5-7 г
Вода:
150-200 мл
ТЕМПЕРАТУРА:
90 ̊
К-сть заварювань:
5-7
Відгуки чаєманів
Оцініть товар
Додати відгук
Упаковка і зберігання
Упаковка и хранение
Поставляємо чай в запаяній вакуумній упаковці зберігаючи аромат чаю.
Упаковка и хранение
Защіпка для зберігання чаю після розпакування
Упаковка и хранение
В кожному замовленні приємний подарунок від нас
Після розкриття упаковки можна зберігати при кімнатній температурі. Зберігайте в сухому місці і по можливості в закритій ємності. Використовуйте нашу защіпку)
Розсилаю 100% чайну любов
Дозволити повідомлення в Faсebook месенджер
  • Лише оригінал з плантацій Китаю
    Лише оригінал з плантацій Китаю
  • Зберігаємо за технологією, зберігаючи смак
    Зберігаємо за технологією, зберігаючи смак
  • Кожна позиція відібрана з любов'ю
    Кожна позиція відібрана з любов'ю
  • Швидко-швидко доставляємо
    Швидко-швидко доставляємо
Вгору