









Шу пуер Сінхай "Лао Ча Тоу" (Старі Чайні Голови)
老茶头兴海
- 50 г
RS-3010-50
є в наявності
562 ₴
Доставка
Оплата
Спеціально для вас
Відправимо
Паспорт товару
Походження
Основні
Заварювання
Походження

Регіон
Юньнань
Країна
Китай
Врожай
2020 рік
Основні
Вид пуеру
Шу Пуер (чорний)
Аромат
Ноти горіхової шкірки, деревної кори і родзинок
Смак
Напористий і збалансований
Зовнішній вигляд
Пресований
Форма
Цегла
Вік чаю
до 3-х років
Як заварювати?
Пуер з густим збалансованим смаком для бадьорої підзарядки. Простий, але не примітивний. Розмірений, але знає, як принести задоволення. Ще один плюс – приємна ціна. Спокуса, перед якою важко встояти!
Історія чаю
Купаж на кожен день, такий Шу обов'язково повинен бути в чайних запасах. На випадок, коли хочеться міцного, насиченого, густого пуеру з можливістю заварити до відтінку нафтового настою.
Властивості чаю
Піднімає концентрацію на новий рівень. Не дивуйтеся, якщо після чаювання впораєтеся зі справами швидше і краще.
Корисний для серця і травлення, покращує стан шкіри, очищає кров, допомагає зберегти вагу в нормі та впоратися з похмільним синдромом.
Смак напористий і збалансований. В ароматі ноти горіхової шкірки, деревної кори і родзинок. Відмінно тримає проливи, бадьорить, впевнено скеровує думки в позитивне русло. Нові ноти з'являються на кожному проливі. З ним комфортно, затишно і по-домашньому тепло.
Рекомендація
Шу пуер – чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!



В проливах не раскрывается. Не раскрывается даже в варке. Точнее, раскрывается уже остывший. Ему нужно минут 30 для появления умопомрачительной сливочной груши :). Поэтому: либо термос, либо варка с предварительным замачиванием на часик...
5
2