Чай, який зберігають недбало, вбирає сторонні запахи, «видихається», втрачає аромат та властивості. Наприклад, так трапляється, якщо чаї стоять на вітрині у прозорих банках під сонячним промінням.

Для The Tea важливо, щоб ви пили якісний, корисний та смачний китайський чай. Тому суворо контролюємо правила зберігання на складі.

Нюанси залежать від сорту:

  • Слабоферментовані південнофуцзяньські та тайванські улуни зберігаємо у вакуумній упаковці у спеціальних холодильниках.
  • Темні уішаньські, гуандунські улуни – у герметичній твердій тарі. У бірюзових сортів потужного обсмажування тендітні чаїнки, їх легко зламати.
  • Ніжні зелені, білі, жовті сорти зберігаємо у легкій прохолоді (+2-+10 градусів) та з мінімальним доступом кисню, щоб продовжити свіжість.
  • Пуер і червоні чаї невибагливі. Контролюємо вологість повітря (норма менше 20-30%), тримаємо подалі від різких запахів.

А ще ретельно оберігаємо чаї від світла. Під його впливом хімічні процеси в чайному листі прискорюються, це може погіршити смак напою.

Перед відправкою фасуємо чай у металізовані пакети zip-lock зі стікерами, на яких вказуємо назву сорту, вид чаю та підказки про заварюванню – китайським та міжнародним способами.