Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік

Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 1
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 2
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 3
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 4
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 5
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 6
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - small image 7
Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - 1 Шу Пуер Менхай Да І «Жу І» 2018 рік - 1
Пушка
Бажаний
如意沱茶
    • точа, 100 г
520 ₴
Немає в наявності
RS-4008-100
немає
Паспорт товару
Юньнань
Регіон
Юньнань
Врожай
2018 рік
Вид
Вид пуеру
Шу Пуер (чорний)
Форма
Точа (гнездо)
Вік чаю
4-5 років
Бренд
Менхай Да І (Menghai Da Yi)
Про чай

Пуер з еталонним смаком від відомого виробника - завжди вдале вкладення. А якщо це бренд Да І, сумнівів не залишається. У акуратній точі ідеальний купаж поєднується з бездоганною ферментацією. Гарантуємо, цим Шу ви будете насолоджуватися до останньої чаїнки.


Історія чаю

Да І (назва перекладається як «загальна користь») - бренд, про який чули всі фанати пуерів. Найбільший чайний конгломерат Юньнані випускає еталонні купажі, на які інші фабрики орієнтуються як на стандарт.

У рецептів Да І, і ця точа не виняток, два головні секрети. Перший технологічний прийом - вдале купажування. Майстер змішує чайне листя і бруньки одного класу з різних садів, або навпаки, з одного регіону, але різних розмірів або зборів. Купаж допомагає максимально підкреслити сильні сторони чаю, приховати недоліки, зробити смак багатогранним і гармонійним. У фабрики величезний запас сировини різних років. Так у пуера Да І народжується неповторний стиль. Друге - ідеальна ферментація. Обидві цінності бренду стали «нематеріальною культурною спадщиною державного значення».

Властивості чаю

Шу пуер для чаювань, від яких поліпшується настрій. Їм хочеться насолоджуватися, заварюючи знову і знову. Бадьорить м'яко, допомагає налаштувати приціл на вдалі справи, прояснює думки. Корисний для імунітету, травлення і роботи мозку, очищає кров і печінку, знімає сонливість і головний біль.

Рекомендація

Шу пуер – чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!

Смак, аромат, колір

Смак янтарно-горіхового настою м'який і насичений, з невеликою терпкістю, яка проявляється до п'ятого-шостого проливу. В ароматі ноти горіхів, дубової кори, молочного шоколаду, хлібної скоринки, ванілі, родзинок і чорносливу.

Відгуки чаєманів
Будьте-те першим, хто додав відгук