Купити зелений чай з Китаю – який краще?
Можливо, пропозиція купити зелений чай з Китаю викликає у вас подив. Що в ньому особливого? Ми беремо на себе сміливість стверджувати — якщо ви ще не пробували китайський зелений чай, ви не маєте уявлення про ідеал.
Існує безліч сортів цього напою, і кожен, здавалося б, по-своєму хороший. Насправді, нерідко під виглядом елітного чаю продається звичайний маркетинговий продукт — низькопробна сировина з додаванням ароматизаторів. Напевно, щось подібне вам уже доводилося пробувати. Сортовий зелений чай з Китаю — це щось особливе. Виробництво улунів і пуеру в країні обмежується кількома провінціями, зате зелений чай дуже поширений і вважається національною гордістю.
Ми пропонуємо вам купити зелений чай з Китаю найкращої якості. В асортименті магазину TheTea ви знайдете відбірні сорти — натуральні та корисні. Що таке сортовий чай? Його виготовляють із сировини, яку збирають в певному регіоні з куща конкретного сорту. У кожному районі Піднебесної особливий клімат. Чай, вирощений серед гірських озер, буде відрізнятися за смаком від рівнинного.
Лише в тому випадку, якщо всі стандарти витримані, сорт має право отримати унікальну назву, наприклад, Смарагдові спіралі весни, Криниця дракона, Свіжість бамбукового листя. Це не просто маркетинговий хід, а підтвердження його ексклюзивності. Зовсім інакше йдуть справи з дешевими чаями. Їх збирають тоннами на промислових плантаціях, щедро розбавляють хімічними добавками і шматочками сумнівних фруктів.
Справжній зелений чай
100% натуральний, не піддається ферментації, сировину висушують і злегка обсмажують у котлах.
Зберігає колір і тонкий смак.
Максимально насичений вітамінами, мікроелементами і антиоксидантами, з кожним чаюванням ваш організм буде наповнюватися здоров’ям, позбавлятися від токсинів і холестерину, омолоджуватися.
Нормалізує тиск, зміцнює імунітет, судини і серце, покращує сон, позбавляє від депресії і позитивно впливає на сексуальну енергію.
Як заварювати зелений чай
Технологія «залити окропом і настояти» у випадку з китайським зеленим чаєм категорично не підходить.
Знадобиться спеціальний чайник для заварювання (скляний або керамічний, наприклад, гайвань) і якісна м’яка вода. Посуд обдають окропом, засипають чай із розрахунку приблизно 1 чайна ложка на 150-200 мл води і заливають водою 80-95°C. Першу заварку бажано злити. Потім чай заварюють короткими проливами кілька разів. Якщо перетримати, з'явиться зайва гіркота. П’ють гарячим невеликими ковтками.
Спробуйте і виберіть сорт, який стане вашим улюбленим!