Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений)

Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений) - small image 1
Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений) - small image 2
Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений) - small image 3
Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений) - small image 4
Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений) - 1 Янь Сун Сяо Чжун «Лапсанг Сушонг» (копчений) - 1
Пушка
Новинка
Суперціна
5
1
Янь Сун Сяо Чжун
老松细种
    • 50 г
165 ₴
Немає в наявності
JK-0153-50
немає
Паспорт товару
Уїшань
Регіон
Уїшань
Врожай
2019 рік
Вид
Червоний чай Лапсанг Сушонг
Підбірки
Новачку Бюджетний
Вид червоного чаю
Лапсанг Сушонг
Форма
Розсипний
Про чай

Червоний чай, підкопчений на сосновому вугіллі. Контрастний, енергійний, бадьорий. З яскравою димною ноткою, багатим фруктовим ароматом і об'ємним смаком. Один з найстаріших сортів, сподобається цінителям пікантності і пристрасного вогню. Ідеальний вибір для затишних чаювань у прохолодну погоду.


Історія чаю

В горах Уішань червоний чай з копченими нотками виготовляють з XVI століття. У цього сорта мільйони шанувальників у всьому світі. Він незвичайний, цікавий, з неповторним характером.

Після збору листя залишають на сонці і злегка підв’ялюють. Потім їх скручують і перекладають у кошики для подальшої ферментації. Поруч з вогнем температура сировини підвищується і за 6-8 годин з неї випаровується «зеленушність».

Листя, яке вже забарвилося у бурий відтінок, відправляють на прожарювання. Чай прогрівають на соснових дровах. В результаті він просочується вираженим смолистим димком.

Властивості чаю

Зігріваючий, затишний, енергійний чай. Допомагає зібратися, сконцентруватися, позбутися занепокоєння і пригніченого стану. Підносить і осяває теплом сонячного дня.  Очищає кров і печінку, покращує стан шкіри, волосся і нігтів, знімає головний біль і важкість у шлунку.

Рекомендація

Лапсанг Сушонг – чай ​​з копченими нотами, їх інтенсивність залежить від обробки. Заварювати такі сорти можна протоками або європейським методом – настоюванням. Пийте з м'ясними закусками, сирами і десертами, але без цукру. Перед тим, як зробити перший ковток, вдихніть аромат, він особливий.

Смак, аромат, колір

Рубіновий настій, характерний для червоних чаїв. Аромат з печеними нотками, запахом житнього хліба, горіхів і ягід. У смаку помірна терпкість поєднується з легкою кислинкою.

У Янь Сун Сяо Чжун змішані відтінки прянощів, гіркого шоколаду. Смак об'ємний і розгадати його повністю складно. Тим більше задоволення доставляє чаювання.

Відгуки чаєманів
Постоянник
5
Вер
2018
Постоянник

Взял брату на утро для заваривания в чашке. Под грубый метод чаепития этот чай только перчатки одевает, не теряется и не робеют. После недели, человек отказался от кофе. И я не шучу. За свои деньги, чай - пушка, как лапсанг, только натуральнее.

1 відгук
5 / 5
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %