Дянь Хун (Юннанський чорний чай)

Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 1
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 2
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 3
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 4
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 5
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 6
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 7
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 8
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 9
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 10
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 11
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - small image 12
Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - 1 Дянь Хун (Юннанський чорний чай) - 1
Новинка
Витриманий червоний чай із провінції Юньнань
滇红
    • 50 г
250 ₴
Немає в наявності
JK-4580-50
немає
Паспорт товару
Юньнань
Регіон
Юньнань
Врожай
2012 рік
Вид
Червоний чай Дянь Хун
Вид червоного чаю
Дянь Хун
Форма
Млинець
Вік чаю
6-10 років
Бренд
Сінхай (Xinghai Tea Factory)
Про чай

Пресований зістарений юньнанський чай – подвійна рідкість. Ароматний, з соковитими пухнастими бруньками, відрізняється солодкуватим смаком, типовим для кращих сортів Дянь Хуна.


Історія чаю

Дянь Хунь – відносно молодий різновид чаю з Юньнані, її почали виготовляти в другій половині ХХ століття. Такі сорти у Піднебесній належать до категорії червоних, в Європі їх називають чорними.

Відмінна риса якісного Дянь Хуна у високому вмісті золотистих бруньок, покритих шовковистим ворсом. Тіпси надають смаку оксамитової м'якості, такий чай не гірчить.

Червоний чай зазвичай продають розсипними. Рідше можна купити пресованим, як цей млинець. У такому вигляді його залишили на зберігання, щоб смак набув максимальної зрілості.

Властивості чаю

Тонізуючий, зігріваючий чай з м'яким, але відчутним ефектом. Освіжає у спеку, наповнить затишком та спокоєм у прохолодні дні.

Корисний для травлення, нормалізує обмін речовин, прискорює розщеплення жирів, допомагає підтримувати еластичність судин та запобігає утворенню бляшок холестерину.

У каталозі The Tea можна вибрати та замовити Дянь Хун (витриманий червоний чай з провінції Юньнань) як на вагу, так і спресованим млинцем.

Рекомендація

Заварюйте у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!

Смак, аромат, колір

Чай має золотисто-коричневий настій і солодкуватий аромат з нотами троянди та плодів лічі. На відміну від масових сортів, добротний Дянь Хун не засмутить в'язкістю та зайвою гіркотою. У смаку медова солодкість. Залишає освіжаючий нектарний смак.

Витриманий червоний чай із провінції Юньнань підійде як на кожен день, так і для церемоніальних чаювань.

Невибагливий у заварюванні, використовуйте посуд із ісинської глини, кераміки, порцеляни. З часом витримки та концентрацією рекомендуємо експериментувати.

Відгуки чаєманів
Будьте-те першим, хто додав відгук