Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум

Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - small image 1
Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - small image 2
Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - small image 3
Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - small image 4
Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - small image 5
Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - small image 6
Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - 1 Цзинь Цзюнь Мей (Золоті брови) Преміум - 1
2022
«Золоті брови» Преміум
金骏眉
    • 50 г
312 ₴
Немає в наявності
JK-0876-50
немає
Паспорт товару
Уїшань
Регіон
Уїшань
Врожай
весна 2021
Вид
Червоний чай Цзінь Цзюнь Мей
Підбірки
Преміум
Вид червоного чаю
Цзінь Цзюнь Мей
Форма
Розсипний
Вік чаю
до 3-х років
Про чай

Яскравий червоний чай вирощений в заповідних садах Уїшані. Виготовлений з якісної ніжної сировини. Прекрасний, рідкісний, з відтінками цукрової тростини, вишні і карамелі.


Історія чаю

Червоний чай Цзинь Цзюнь Мей (金 骏 眉, Jīn Jùn Méi) у нас відомий як Золоті Брови або Брови Золотого Коня. Це відносно молодий сорт, який виготовляють із сировини дикорослих чайних дерев. Листя і бруньки збирають поблизу селища Тонгму, в горах Уі (провінція Фуцзянь) - там, де вирощують знаменитий улун Да Хун Пао.

Вперше купити Цзинь Цзюнь Мей запропонували у 2005 році. Вважається, що рецепт виготовлення чаю належить майстру Лян Цзюнь, який удосконалив метод обробки Чжень Шань Сяо Чжуна (Лапсанг Сушонга) і застосував його для більш ніжної і відбірної сировини.

У китайській міфології коню відведено почесне місце. Тому чай отримав назву, що підкреслює його елітне походження - Золоті Брови Скакуна або Брова Золотого Коня.

Ніжні пагони для виготовлення чаю збирають вручну на початку квітня, напередодні свята Цінмін. Їх скручують, ферментують і підсушують, але, на відміну від Лапсанг Сушонга, не коптять димом.

Властивості чаю

Допомагає сфокусуватися, прояснює свідомість, покращує концентрацію і роботу мозку.  Відмінно вирівнює настрій - знімає нервову напругу, врівноважує. Дарує приємне відчуття тепла і гармонії, відсуваючи переживання на задній план.

Корисний для зміцнення імунітету, травлення, очищає кров і печінку.

Купити червоний чай Цзинь Цзюнь Мей в інтернет-магазині The Tea можна в розсипному вигляді від 8 грамів.

Рекомендація

Китайський червоний чай можна заварювати протоками або європейським методом – настоюванням. Але не залишайте його в заварнику надовго, інакше почне гірчити.  Спробуйте пити без цукру, як роблять в Піднебесній. Такі сорти відмінно поєднуються з м'ясними закусками, сирами і десертами.

Смак, аромат, колір

Красивий настій золотистого відтінку з щільним, соковитим смаком. У ньому відтінки свіжоспеченого хліба, темного шоколаду, карамелі і легкої вишневої кислинки. Залишає затяжний солодкуватий післясмак.

Відгуки чаєманів
Будьте-те першим, хто додав відгук