Опис
Традиційний копчений червоний чай з провінції Фуцзянь. Витриманий над вугіллям сосни, цей чай має глибокий димний аромат, що нагадує багаття, дерево та сушені фрукти. Смак м’який, терпкуватий, з теплим тривалим післясмаком.
Традиційний уішанський червоний чай
边界小种
JK-4402-50
є в наявності
658 ₴
Доставка
Оплата
Відправимо
Традиційний копчений червоний чай з провінції Фуцзянь. Витриманий над вугіллям сосни, цей чай має глибокий димний аромат, що нагадує багаття, дерево та сушені фрукти. Смак м’який, терпкуватий, з теплим тривалим післясмаком.
Походження
Основні
Походження
Регіон
Цзянсі
Врожай
2018 рік
Основні
Підбірки
ТОП 20
Вид червоного чаю
Лапсанг Сушонг
Форма
Розсипний
Як заварювати?
Хтось любить прості червоні чаї з міцним смаком, а хтось обожнює пікантність копчених нот. Якщо ви належите до другої категорії, Бянь Цзе Сяо Чжун – ваш уішанський красень. Зібраний на кордоні заповідника Тун Му, подкопчен на дровах. Привезений в Україну невеликою партією на правах ексклюзиву.
Регіон вирощування визначає смак і аромат чаю. Сировинуу для Бянь Цзе Сяо Чжун збирали у місці, де немає масових посадок. У лісах, що межують з провінцією Цзянси і заповідником Тун Му. Чаїв родом з цієї місцевості мало, в Україні вони потрапляють вкрай рідко, знахідка для гурманів.
Соковиті листя оброблені за класичною технологією та прокопчені на соснових дровах. Є секрет - дрова не просто соснові, а Мавейсун, «кінський хвіст».
У коптильні важливо постійно ворушити чай і контролювати його якість. Мало хто з сучасних чаєводів погоджується на таку важку працю, адже придумали прості у використанні електричні духові шафи і легку ароматизацію «рідким димом». Для Бянь Цзе Сяо Чжун зробили виняток.
Натуральний сяожчун прямо з гір УІ зробить ваш день особливим. Бадьорить, зігріває, зміцнює імунітет, знімає головний біль.
Китайський червоний чай можна заварювати протоками або європейським методом – настоюванням. Але не залишайте його в заварнику надовго, інакше почне гірчити. Спробуйте пити без цукру, як роблять в Піднебесній. Такі сорти відмінно поєднуються з м'ясними закусками, сирами і десертами.
Високогірні райони УІ - не тільки знаменитий чайний регіон, але ще і заповідник. Роздобути дрова Мавейсун вдається у малій кількості, рубати їх заборонено. При цьому лише вони передають чаю яскравий димний аромат з фруктовими відтінками.
Бянь Цзе Сяо Чжун - ідеальний. Ексклюзив для фанатів копчених чаїв. З димком, квітковий, відтінками чорносливу і екзотичних фруктів. Міцний, з солодкістю і бадьорить характером.
Если у кого есть сифон, то возьмите, да выварите этот чаечек хорошенько на утро зимнее.
А если у кого сифона нет, то просто заварите его по варварски, в чашке, да сахару побольше.
Попробуйте его испортить.
Сомневаюсь, что у Вас это выйдет.
5
1