Тянь Фу Ча «Небесне зілля» 2010 рік

Тянь Фу Ча «Небесне зілля» 2010 рік - small image 1
Тянь Фу Ча «Небесне зілля» 2010 рік - small image 2
Тянь Фу Ча «Небесне зілля» 2010 рік - small image 3
Тянь Фу Ча «Небесне зілля» 2010 рік - 1 Тянь Фу Ча «Небесне зілля» 2010 рік - 1
Небесне зілля
黑茶
    9144 ₴
    HC-9001
    є в наявності

    надішлем:

    Сьогодні до 18:00
    Паспорт товару
    Хунань
    Регіон
    Хунань
    Вид
    Червоний чай Хей Ча (чорний чай)
    Підбірки
    Преміум Кращий з кращих
    Вид червоного чаю
    Хей Ча (чорний чай)
    Форма
    Цегла
    Вік чаю
    6-10 років
    Про чай

    Незвичайний чай від авторитетної фабрики BAISHAXI, виготовлений в провінції Хунань. Відноситься до категорії Хей Ча – рідкісний чорний сорт. У букеті аромату ноти горіхів і дорогого тютюну, смак з приємною терпкістю, про корисні властивості Тянь Фу Ча можна розповідати годинами. Цілий кілограм елітного задоволення!


    Історія чаю

    Чаї Хей Ча схожі за способом виготовлення. За характеристиками вони наближені до юньнанського Шу пуера, теж проходять стадію вологого скиртування і з роками стають ще кращими. Ця цегла пережила вже 10 років витримки, уявіть, наскільки неймовірний чай.

    «Небесне зілля» від заводу BAISHAXI - еталон чорних сортів. Фабрика працює вже майже 80 років, солідний термін для виробника.

    Завдяки відбірній сировині і ретельно вивіреній технології купаж ідеальний у всіх відношеннях. Навіть в Китаї за межами провінції Хунань знайти «Небесне зілля» непросто.

    Властивості чаю

    Знімає втому і наслідки стресів, знижує рівень тривожності, заспокоює. Дарує позитив, легкість, свіжість сприйняття, прояснює розум, загострює увагу, покращує працездатність.

    Корисний для здоров'я:

    • Нормалізує метаболізм.
    • Спалює жири, запобігає накопиченню зайвої ваги.
    • Покращує травлення, допомагає збалансувати роботу шлунка.
    • Зміцнює імунітет.
    • Регулює рівень цукру і «поганого» холестерину.
    • Зміцнює судини і серце.
    • Освіжає порожнину рота, служить профілактикою карієсу.
    • Має бактерицидні властивості.
    • Виводить токсини і шлаки, полегшує стан при харчових отруєннях.
    • Виручить при похміллі.

    Рекомендація

    Китайський чорний чай можна заварювати протоками або європейським методом – настоюванням. Але не залишайте його в заварнику надовго, інакше почне гірчити.  Спробуйте пити без цукру, як роблять в Піднебесній. Такі сорти відмінно поєднуються з м'ясними закусками, сирами і десертами.

    Смак, аромат, колір

    Прозорий настій з благородним, маслянистим і злегка терпким на останніх акордах смаком. В ароматі ноти чистого льоху, тютюну, деревно-горіхові відтінки. Залишається відлуння солодкого присмаку.

    Відгуки чаєманів
    Будьте-те першим, хто додав відгук