Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік

Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 1
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 2
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 3
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 4
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 5
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 6
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 7
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 8
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 9
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 10
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 11
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - 1 Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - 1
Пушка
Суперціна
5
2
Гу Шу Гун Тін Пуер Ча
宫廷普洱茶
    • 50 г
214 ₴
Немає в наявності
RS-2079-50
немає
Паспорт товару
Юньнань
Регіон
Юньнань
Країна
Китай
Врожай
2013 рік
Вид
Підбірки
Бюджетний
Вид пуеру
Шу Пуер (чорний)
Зовнішній вигляд
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 9
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - 9
Пресований
Форма
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - small image 1
Шу Пуер «Палацовий Пуер з Менхай зі старих дерев» 2013 рік - 1
Млинець
Вік чаю
6-10 років
Смаковий профіль
Витриманий
Бренд
Юнь Хай (Yun Khay)
Заварювання
Про чай

Чудовий витриманий Шу пуер з добротної менхайскої сировини 2012 року, спресованої у 2018 році. Насичений, з чистим ароматом і тонізуючим ефектом. Класика!


Історія чаю

Акуратний 357-грамовий млинець спресований з сировини чайних садів регіону Менхай (знаменитий чайний округ Сишуанбаньна).

У купажі листя класу гунтін, зібрані зі старих дерев. Велика кількість ніжних бруньок надає пуеру красивий золотистий відтінок, а настою - приємну оксамитову м'якість.

Властивості чаю

Проганяє сонливість, покращує настрій, бадьорить і заряджає енергією.

Ідеальний пуер для гармонізуючих чаювань.

Зміцнює імунітет, очищає кров і печінку, корисний для травлення, серця, активізує кровообіг головного мозку.

Рекомендація

Шу пуер – чай сильної ферментації, насичений і тонізуючий. Його смак залежить від сировини, обробки і зберігання, тому купажі різних виробників відрізняються нюансами характеру. Заварюйте чорний пуер у прогрітому посуді. Насиченість настою можна змінювати співвідношенням води і чаю, а також часом настоювання. Не бійтеся експериментувати!

Смак, аромат, колір

Палацовий Пуер з Менхаю зі старих дерев відмінно розкривається з другої протоки і радує насиченим класичним смаком витриманого Шу.

Янтарно-коричневий настій з червонуватим відливом, соковитістю і гладкою текстурою.  У букеті ноти горіховою шкірки і сонячного лісу. Напористий, але без різкої гіркоти і різкості, з медовими відгомонами післясмаку.

Як заварювати
Китайський метод заварювання протоками
Вага
8
грамм
95
°C
Температура
100
мл
Час заварювання
10
сек
15
сек
15
сек
25
сек
40
сек
60
сек
Кількість заварювань
8
Заварювань
Міжнародний метод заварювання
Вага
5
грамм
95
°C
Температура
500
мл
Час заварювання
3-5
хв
Кількість заварювань
1
Заварювання
Відгуки чаєманів
Влад
9
Лип
2023
Топ
Влад
покупець

Топ

Іван
27
Кві
2023
Топ!
Іван
покупець

Ідеальний пуер для ранку, насичений, плотний смак, гарно витримує проливи, а також заварювання в термосі. За свої кошту дуже крутий, більше сподобавля навіть чим більш дорогщі шу пуери.

2 відгуки
5 / 5
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %